A A+ A++

“Chcemy, aby dzięki naszej książce niektóre nieco już zapomniane receptury czy przepisy przeżyły swoisty renesans” – podkreśla pomysłodawczyni tego kulinarnego przedsięwzięcia Zofia Bartkowiak.

Wszyscy tęsknimy za smakami dzieciństwa. Zwłaszcza teraz, kiedy wchodzi mnóstwo przepisów różnych kuchni. A jednak tęsknimy za tym dzieciństwem, zapachem placka drożdżowego, smażonych dań całkiem innych. Były zwykłe, proste i smaczne. Dlatego stwierdziłyśmy, że jest potrzeba, aby powstała książka o smakach dzieciństwa. Panie na potrzeby książki szukają i szperają w swoich starych zeszytach, zapiskach

 – mówi Zofia Bartkowiak.

Książka ma być gotowa na początku jesieni tego roku.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułUkraiński minister sprawiedliwości widzi Poroszenkę i Kołomojskiego na „liście oligarchów”
Następny artykułŻużel. Miał być sukces, prawie skończyło się klapą. Polacy ze srebrnym medalem młodzieżowych mistrzostw Europy par