A A+ A++

Bulwy cibory jadalnej, zwane także z hiszpańska chufa, mają nie tylko przyjemny, słodkawy smak, ale kryją także bogactwo cennych składników. Choćby błonnika pokarmowego zapewniającego uczucie sytości, niezbędnego dla prawidłowego funkcjonowania przewodu pokarmowego, zapobiegającego zaparciom, ułatwiającego utrzymanie prawidłowej masy ciała oraz obniżającego poziom “złego” cholesterolu LDL.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSpokojny Sylwester i Nowy Rok
Następny artykułNowa moda na rasy psów. Pseudohodowle zacierają ręce