A A+ A++

1. Bulion zagotować, włożyć brokuły (lub kalafiora) i gotować ok. 15 minut.

2. Wyjąć brokuły. W osobnym garnku rozgrzać oliwę z
oliwek, przesmażyć pokrojone łodygi selera.

3. Zalać wywarem z gotowanych brokułów. Podgotować 5 minut.

4. Z brokułów ściąć różyczki, głąb zmiksować wraz z zupą.

5. Posolić, popieprzyć, doprawić gałką do smaku, dodać całe różyczki brokułów.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNie będą już nikogo bić, trafili na dołek
Następny artykuł870 tys. zł dotacji z programu Opieka 75+