A A+ A++

Sięgając kilkanaście lat wstecz, śniadania, obiady czy podwieczorki w przedszkolu nie zawsze były ulubioną częścią dnia podopiecznych. Okazuje się, że czasy mocno się zmieniają, a w coraz większej ilości placówek stawia się na sporą różnorodność – w jadłospisach jest coraz więcej świeżych warzyw oraz owoców.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułROBYG: ROBYG S.A. – Terminy publikacji raportów okresowych ROBYG S.A. w 2022 roku
Następny artykułDziennik Ustaw z 28 stycznia 2022 (198-211)