Pracowni Pierogów “Wojtek” nie trzeba przedstawiać smakoszom tej popularnej potrawy. Pierogi wytrawne lub na słodko. Każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie. To jednak nie wszystko. U “Wojtka” można zamówić także pyszne zestawy obiadowe.
Pierogi są potrawą, bez której nie wyobrażamy sobie naszego jadłospisu. Przyrządzać można je na wiele sposobów. Kwintesencją ich smaku jest rzecz jasna farsz. Wewnątrz ciasta wcale nie musi kryć się ser biały, ziemniaki i cebula, jak w przypadku pierogów ruskich, czy też kapusta. Pomysłów na smaczny farsz może być bardzo wiele, czego dowodem jest menu, jakie oferuje swoim klientom Pracownia Pierogów “Wojtek” w Jaśle.
Oprócz pierogów wytrawnych można spróbować tutaj także pierogów na słodko, jak na przykład pierogi “bounty”. To ciemne ciasto wypełnione serem, śmietanką i kokosem. Więcej na temat menu pierograni można dowiedzieć się odwiedzając jej oficjalny fanpage > facebook.com/pracowniapierogowwojtek.
“Wojtek” serwuje również przepyszne zestawy obiadowe. Każdego dnia, klienci tego popularnego w Jaśle baru mlecznego, mogą spróbować innych dań. A tak prezentuje się tygodniowe menu.
U “Wojtka” jedzenie można zamawiać online lub tradycyjnie. Zamawianie jedzenia przez Internet to duża wygoda. Z łatwością, można to zrobić z każdego miejsca, mając do dyspozycji komputer lub telefon z dostępem do Internetu. Jedzenie samo przyjedzie pod wskazany adres. U „Wojtka”, zamówienia można składać w ten sposób od poniedziałku, do piątku, do godziny 16:45. Wystarczy odwiedzić stronę https://www.bar-wojtek.pl/ i wybrać z menu danie, na które mamy ochotę. Dzięki płatności on-line nie musimy martwić się o gotówkę. Szybki przelew i wszystko gotowe.
Dania serwowane przez Bar Mleczny „U Wojtka”, wciąż można zamawiać tradycyjnie pod numerem 505 454 556. Dostawcy, bez trudu dostarczą je do każdego zakątka Jasła.
Pracownia Pierogów “Wojtek”
Ul Szajnochy 53a (obok sklepu Gama)
TEL: 660 438 331
Dowóz pod nr tel.: 505 454 556
Artykuł sponsorowany
Napisany dnia: 05.10.2021, 08:39
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS