A A+ A++

Ciechanowscy wnukowie będą gotować wspólnie z dziadkami.

Z okazji Dni Babci i Dziadka Park Nauki Torus wraz z Bankiem Żywności w Ciechanowie organizuje warsztaty kulinarne dla babć, dziadków i ich wnucząt.

Jak zapewnia prezes Banku Żywności w Ciechanowie Dorota Jezierska, będzie to świetna okazja do wspólnego spędzenia czasu, ale i odkrycia jak smacznie gotować w duchu zero waste.


Podczas warsztatów uczestnicy przygotują m.in wytrawne francuskie ciasteczka, ciastka owsiane i placki z owocami. Wszystkie przygotowane potrawy, jeśli nie zostaną zjedzone od razu, będą mogły być zabrane do domu.

Międzypokoleniowe warsztaty kulinarne odbędą się w sobotę 22 stycznia o godz. 14.00. Zapisy prowadzi Park Nauki Torus. Warto się pospieszyć, bo liczba miejsc jest ograniczona.

Jeśli znalazłeś błąd w tekście, prosimy o powiadomienie nas. Aby to zrobić, zaznacz wybrany fragment, a następnie wciśnij jednocześnie klawisze„Ctrl” i „Enter”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKoszmar Łukasza Skorupskiego. Został okradziony na ponad 300 tys. zł
Następny artykuł80 ha pod magazyny?