Ciechanowscy wnukowie będą gotować wspólnie z dziadkami.
Z okazji Dni Babci i Dziadka Park Nauki Torus wraz z Bankiem Żywności w Ciechanowie organizuje warsztaty kulinarne dla babć, dziadków i ich wnucząt.
Jak zapewnia prezes Banku Żywności w Ciechanowie Dorota Jezierska, będzie to świetna okazja do wspólnego spędzenia czasu, ale i odkrycia jak smacznie gotować w duchu zero waste.
Podczas warsztatów uczestnicy przygotują m.in wytrawne francuskie ciasteczka, ciastka owsiane i placki z owocami. Wszystkie przygotowane potrawy, jeśli nie zostaną zjedzone od razu, będą mogły być zabrane do domu.
Międzypokoleniowe warsztaty kulinarne odbędą się w sobotę 22 stycznia o godz. 14.00. Zapisy prowadzi Park Nauki Torus. Warto się pospieszyć, bo liczba miejsc jest ograniczona.
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS