A A+ A++

– Coraz mniej błędów w gotowaniu. Jedyne, co może być trochę karygodne, to czasami rozgotowują za bardzo, czy warzywa, czy makaron, czy mięso, czy ryby. Powinno być to traktowane bardziej delikatnie, mniej rozgotowane, bardziej na chrupiąco, ale poza tym coraz mniej błędów. Ja popełniam więcej błędów, mówiąc po polsku, niż Polacy, gotując – powiedział w wywiadzie dla cozatydzien.tvn.pl.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKościelne biura pielgrzymkowe chcą budować zaufanie poprzez uczciwość i profesjonalizm
Następny artykułDECORA: Podjęcie przez Zarząd Spółki uchwały w sprawie przeprowadzenia skupu akcji własnych Spółki oraz ogłoszenie zaproszenia do składania ofert sprzedaży akcji