A A+ A++

Pierwsza może być warstwa zielona, np. z groszku (świeżego lub mrożonego), który gotujemy kilka minut, schładzamy, a następnie miksujemy na gładką masę z rozgniecionymi ząbkami czosnku, posiekaną miętą, uprażonymi na patelni ziarnami słonecznika, startym parmezanem, oliwą z oliwek oraz sokiem z cytryny. Pastę doprawiamy solą, pieprzem i szczyptą gałki muszkatołowej.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSondaż. Polacy podzieleni w sprawie przyspieszonych wyborów
Następny artykułDonald Tusk od zawsze był politykiem antyrosyjskim i proukraińskim? Dziennikarze przypomnieli dokument, który pokazuje prawdę