A A+ A++

Przemysław Klima, szef kuchni restauracjiBottiglieria 1881, czyli jedynej w Polsce takiej placówki gastronomicznej, wyróżnionej aż dwoma gwiazdkami Michelin przygotował dla RMF FM specjalny przepis na… zielony majonez.

czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułExaGrid zyskuje 5-gwiazdkową ocenę w Przewodniku po Programach Partnerskich CRN ® na 2024
Następny artykułZnów wyciekły dane pacjentów – sprawdź czy to Cię dotyczy!