A A+ A++

W naszej kuchni niezwykle popularna jest mąka pszenna. Korzystamy z niej piekąc ciasta, robią pierogi, piekąc chleb. Jednak coraz więcej osób poszukuje zdrowszych zamienników. Świetnym wyborem okazuje się mąka ryżowa, która ma również działanie prozdrowotne.

  • Mąka ryżowa jest świetnym zamiennikiem mąki pszennej zwłaszcza dla osób, które są na diecie bezglutenowej. 
  • Pozyskuje się ją z drobno zmielonych ziaren ryżu białego lub brązowego. Jest korzystniejsza dl … czytaj dalej
Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKolejny koniec świata został odwołany…
Następny artykułW dzieciństwie wygrywała konkursy piękności. Jak wygląda dziś?