A A+ A++

W sylwestrowym menu w “Dock19”, skomponowanym przez Gesslera i Adama Kwila, znajdziemy łącznie pięć dań z kuchni azjatyckiej i europejskiej, w tym dwie przystawki – na zimno i ciepło, zupę, danie główne i deser. Goście będą mogli wybierać spośród dwóch – trzech propozycji, w zależności od dania.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPojedyncze przypadki wirusa HIV w rejonie Bielska-Białej. Hejt w stosunku do uchodźców nie ma sensu
Następny artykułNasze Miasto: Sylwester w Częstochowie… 10 lat temu. Tak wyglądała zabawa na Placu Biegańskiego. Zobaczcie archiwalne zdjęcia