A A+ A++

Domowej roboty aromatyczny chleb doskonale smakuje zarówno z ulubionymi dodatkami, takimi jak sery, wędlina czy warzywa, jak i sam, ozdobiony wyłącznie cienką warstwą masła. Nowoczesny sposób pracy piekarnika parowego sprawia, że chleb będzie doskonale wypieczony, chrupiący na zewnątrz i miękki w środku. Dodatek pary pozwoli na uzyskanie jeszcze lepszych efektów, zarówno smakowych, jak i wizualnych. W piekarniku parowym można przygotować także chrupiące bułki, rogale, obwarzanki, a nawet słodkie lub wytrawne drożdżówki, doskonałe na lunch do pracy i szkoły.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł5 zastępów Straży Pożarnej interweniowało na Grunwaldzkiej 215.
Następny artykułCzęstochowiance odmówiono w szpitalu usunięcia martwego płodu, dlatego zmarła? [AKTUALIZACJA]