A A+ A++

Duszona cebulka po wiejsku to dla wielu osób prawdziwy smak dzieciństwa. Cebulka świetnie smakuje ze świeżym pieczywem, jako dodatek do mięs, ziemniaków czy smażonej kiełbasy. Klasyczny przepis wraca w nieco odmienionej wersji. Wystarczy odrobina białego wina, by całkowicie odmienić smak duszonej cebulki. Wypróbujcie koniecznie.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMiller o ważnym zadaniu opozycji. “Trzeba patrzeć władzy na ręce”
Następny artykułPolicjanci wchodzili w nocy przez okno do dwójki dziecki, których pijani rodzice pozostawili w domu