Z mięsem, warzywami, owocami, serem, duże, małe, ostre, słodkie – w sobotę (21 stycznia) w Centrum Targowym “Park” można było posmakować pierogów ze wszystkich stron świata.
W Centrum Targowym „Park” można było spróbować m.in. tradycyjnych pierogów polskich, pierogów z sezonowymi farszami, indyjskich samos, chińskich baobao, tybetańskich momo, włoskich calzone i gruzińskich chinkali.
Hubert z Warszawy przyjechał do Torunia z chińskimi pierożkami gotowanymi na parze. – Mamy bardzo dużo różnych smaków: mięsne, wegańskie, wegetariańskie, bezglutenowe. W Toruniu jesteśmy trzeci raz, właściwie co tydzień jeździmy na tego typu imprezy. Za tydzień będziemy we Wrocławiu, a za dwa tygodnie – w Gdańsku – mówił.
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS