A A+ A++

Potrzebujemy dobrej jakości twarogu (250 g), który rozdrabniamy, posypujemy sodą (pół łyżeczki), solą (pół łyżeczki) i ewentualnie ulubionymi przyprawami (suszonym czosnkiem, pieprzem, papryką, drobno posiekanym szczypiorkiem, kminkiem, czarnuszką, ziołami prowansalskimi). Wszystko dokładnie mieszamy lub miksujemy, po czym przykrywamy i odstawiamy na 24 godziny, w miejsce o temperaturze pokojowej.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułGM. MAŁDYTY: NOWE STROJE DLA PAŃ Z KGW SUPER BABKI Z WIELKIEGO DWORU
Następny artykułKuczyński: Giełdowe Halloween