A A+ A++

Ryż wypłukać, wsypać do garnka. Zalać 210 ml zimnej wody, wsypać płaską łyżeczkę soli, dodać łyżkę masła i zagotować pod przykryciem. Następnie zmniejszyć ogień i gotować pod przykryciem 15 minut.

Ugotowany ryż odstawić do ostudzenia. Rybę obrać z ości, rozdrobnić. Cebulę posiekać. Ogórki pokroić w drobną kostkę.

Wymieszać rybę z ryżem, kukurydzą z puszki, ogórkiem i cebulą. Wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majonez i wymieszać.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułCzęstochowskie24: Młode bociany w gniazdach TAURONA
Następny artykułKPP Ełk: ukradł ozdobne drzewka i posadził na swojej działce