Dziś naszła nas ogromna ochota na RACUCHY z jabłkiem 🙂 Wyszły pysznie, więc dzielimy się przepisem! Co jest najlepszego w tym daniu? Wszystkie składniki mam zawsze w domu, więc nawet niezapowiedziana wizyta małych gości nie jest mi straszna. Dzieciaki się wybawią, a ja w tym czasie szybko przygotowuję im pyszną przekąskę – zajadają, aż się uszy trzęsą! 😉
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki na ciasto wymieszałam. Na patelni rozgrzałam olej i nakładałam ciasto, a na wierzch każdego racuszka układałam plasterek jabłka. Smażyłam do czasu, aż uzyskały lekko złoty kolor. Na koniec posypałam cynamonem i gotowe 🙂
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS