A A+ A++

Dziś naszła nas ogromna ochota na RACUCHY z jabłkiem 🙂 Wyszły pysznie, więc dzielimy się przepisem! Co jest najlepszego w tym daniu? Wszystkie składniki mam zawsze w domu, więc nawet niezapowiedziana wizyta małych gości nie jest mi straszna. Dzieciaki się wybawią, a ja w tym czasie szybko przygotowuję im pyszną przekąskę – zajadają, aż się uszy trzęsą! 😉

Sposób przygotowania:

Wszystkie składniki na ciasto wymieszałam. Na patelni rozgrzałam olej i nakładałam ciasto, a na wierzch każdego racuszka układałam plasterek jabłka. Smażyłam do czasu, aż uzyskały lekko złoty kolor. Na koniec posypałam cynamonem i gotowe 🙂

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSycąca, bezglutenowa pizza kalafiorowa
Następny artykułJest nowy Dziennik Ustaw Nr 228 (2019-11-26)