A A+ A++

W lodówce zawsze warto mieć zapas ciasta francuskiego. Przygotujemy z niego pyszne rożki z jabłkami czy czekoladą, przekąskę ze szpinakiem i fetą, ślimaczki z ulubionym farszem czy przepyszną roladę z mięsem mielonym. Rolada sprawdzi się na obiad lub kolację. Przepis z bloga “Moniki smakołyki”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułStudiuj na UTW
Następny artykułKonferencja na temat możliwości wystąpienia 4. fali pandemii koronawirusa