A A+ A++

W czasach kryzysu związanego z pandemią zarząd płońskiej Izby zwraca się do przedsiębiorców z prośbą o wsparcie finansowe medycznej, płońskiej placówki. „Każda wpłata traktowana będzie jako darowizna”. Publikujemy apel zarządu.

 

Szanowni Przedsiębiorcy

W ostatnich tygodniach obserwujemy bardzo niebezpieczne zjawisko pandemii wirusa COVID – 19 co w wymierny sposób wpływa na funkcjonowanie naszej społeczności.

Mając na uwadze bezpieczeństwo naszych najbliższych, współpracowników, pracowników, kooperantów, Zarząd chciałby zaproponować formę przeciwdziałania skutkom pandemii poprzez zorganizowanie – zbiórki środków pieniężnych na rzecz Szpitala Powiatowego w Płońsku.

W tych trudnych chwilach w ocenie Zarządu wsparcie służb medycznych będzie najlepszym rozwiązaniem dla całej naszej społeczności.

Zbiórka ma charakter charytatywny. Każda wpłata traktowana będzie jako darowizna.

Ewentualne wpłaty od przedsiębiorców chcących wesprzeć tę szczytną inicjatywę prosimy kierować na konto PIG BS w Płońsku Nr 31 8230 0007 0001 4876 2000 0001.

Z dopiskiem darowizna dla Szpitala Powiatowego w Płońsku

Oczywiście wpłaty systematycznie będą przekazywane Szpitalowi w Płońsku w celu zakupienia niezbędnych środków potrzebnych do walki z koronawirusem.

Przekazanie pierwszej transzy planowane jest na dzień 03.04.2020 r.

Informacja o zbiórce i dobroczyńcach będzie udostępniona w lokalnych mediach oraz mediach społecznościowych.

Prosimy o rozpropagowanie tej akcji oraz zachęcamy przedsiębiorców nie zrzeszonych w Izbie o wparcie tej inicjatywy – tak bardzo nam teraz potrzebnej.

Agata Radomska

Marian Serwach

Dyrektor Prezes

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPierwsze ˝trzynastki˝ trafią 1 kwietnia na konta emerytów i rencistów
Następny artykułCentralny okap gastronomiczny – jak działa?