A A+ A++

Głównym przedmiotem działalności firmy jest przetwórstwo orzechów. Zajmujemy się tworzeniem przepysznych produktów spożywczych z: orzechy w karmelu, orzechów ziemnych, laskowych , migdałów, nerkowca , nasion słonecznika pestek dyni i innych bakalii.

Orzechy prażymy, smażymy, jak również poddajemy karmelizacji – co stanowi podstawę działalności firmy.

Świadczymy również usługę prażenia lub smażenia i solenia orzechów, bakalii z powierzonego przez Państwa surowca.

Więcej informacji na stronie internetowej https://piotrex-orzechy.pl/

W celu zapewnienia najwyższej jakości naszych produktów, surowce do produkcji dobierane są bardzo starannie tak, aby sprostać Państwa oczekiwaniom .

W produkcji wyrobów stosujemy tradycyjną formę. Tak więc powstają produkty naturalne w pysznej karmelowej polewie.

W swojej ofercie posiadamy całą gamę orzechów i bakalii  prażonych solonych, jak  również karmelizowanych:

orzechy w karmelu, orzeszki ziemne w karmelu, laskowe w karmelu,
bakalie, usługa, usługi prażenia orzechów laskowych migdałów, nerkowca,
fistaszków orzechy prażone, orzechy, orzeszki, orzechy prażone z solą,
orzechy nerkowca, orzechy prażone nerkowca, orzechy laskowe, orzechy
laskowe prażone, migdały prażone w karmelu, migdały prażone, migdały
prażone z solą himalajska, migdały w karmelu, nerkowce w karmelu,
laskowe w karmelu, orzechy ziemne w chili, orzechy ziemne w wiórkach
kokosowych, orzechy ziemne w sezamie …

Produkty oferujemy w opakowaniach hurtowych i cateringowych :

  • – 1kg
  • – 5kg
  • – 25kg

Na życzenie klienta produkty możemy zapakować w dowolną gramaturę.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułHundreds of thousands evacuated as Typhoon Noru makes landfall in Vietnam's Da Nang
Następny artykułKawa to bardzo zdrowy napój – jest na to coraz więcej naukowych dowodów