A A+ A++

Do tej pory robiła nam to firma obornicka. Chyba się starała, ale niekoniecznie pacjenci byli zadowoleni. Natomiast teraz weszła firma ogromna, ona żywi Dolny Śląsk, łódzkie województwo i teraz Wielkopolskę

– mówi Małgorzata Ludzkowska.

– Jestem trzeci raz, byłam za starej kuchni i teraz za nowej i teraz zdecydowanie jest lepiej.

– Najada się Pan?

– Ło Jezus, ja nawet nigdy wszystkiego nie zjem

– mówią pacjenci w rozmowie z naszym reporterem.

Dyrektor Małgorzata Ludzkowska ma nadzieję, że program Dobry Posiłek, który szpitala realizują pilotażowo do czerwca zostanie utrzymany. “Pacjenci się przyzwyczaili” – mówi dyrektor.

Dobry Posiłek to przede wszystkim wyższa stawka żywieniowa.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułRolnicy zablokują ulice, przy których posłowie mają swoje biura