Do tej pory robiła nam to firma obornicka. Chyba się starała, ale niekoniecznie pacjenci byli zadowoleni. Natomiast teraz weszła firma ogromna, ona żywi Dolny Śląsk, łódzkie województwo i teraz Wielkopolskę
– mówi Małgorzata Ludzkowska.
– Jestem trzeci raz, byłam za starej kuchni i teraz za nowej i teraz zdecydowanie jest lepiej.
– Najada się Pan?
– Ło Jezus, ja nawet nigdy wszystkiego nie zjem
– mówią pacjenci w rozmowie z naszym reporterem.
Dyrektor Małgorzata Ludzkowska ma nadzieję, że program Dobry Posiłek, który szpitala realizują pilotażowo do czerwca zostanie utrzymany. “Pacjenci się przyzwyczaili” – mówi dyrektor.
Dobry Posiłek to przede wszystkim wyższa stawka żywieniowa.
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS