A A+ A++

Połącz mąkę, płatki owsiane, sól i proszek do pieczenia. Dodaj cukier, jajko i masło pokrojone w kostkę.

Zagnieć ciasto ręką. Blaszkę wyłóż papierem do pieczenia. Wilgotną dłonią wyłóż na nią 2/3 ciasta.

Pokrojony w kostkę rabarbar i truskawki połącz z łyżką cukru i mąką ziemniaczaną. Rozłóż na spodzie. Pokrusz resztę ciasta na wierzchu.

Piecz około 25 minut w 180 stopniach, do zarumienienia kruszonki.

Studź na kratce i pokrój w kostki.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBochnia. Ruszył Ośrodek Środowiskowej Pomocy Psychologicznej i Psychoterapeutycznej dla Dzieci i Młodzieży
Następny artykułTrwa „odmrażanie” tarnowskiej kultury