A A+ A++

Marcin Parzyszek: Kiedy w 2017 roku dołączyłem do biznesu, Manufaktura Czekolady Chocolate Story, prężnie funkcjonowała już na rynku, miała rozpoznawalność wśród amatorów słodyczy w Polsce i za granicą, a tabliczki otrzymywały prestiżowe wyróżnienia, jak medale Academy of Chocolate Awards. Mimo tych wszystkich sukcesów, chęć tworzenia prawdziwej czekolady pozostała niezmienna. Dzisiaj dalej rozszerzamy ofertę o kolejne nowości produktowe: poza tabliczkami czekolady produkujemy wiele innych wyrobów m.in. listki czekoladowe, narzędzia czekoladowe, czekoladki pralinowe czy draże czekoladowe. Wszystkie produkty wyrabiane są ze starannie wyselekcjonowanych ziaren kakaowca pochodzących z różnych zakątków świata. Rozwijamy także dalej naszą firmę. W ubiegłym roku postawiliśmy przed sobą nowy cel – stworzenie najpyszniejszej wegańskiej czekolady, oczywiście produkowanej zgodnie z metodą bean to bar. Takiej, która będzie tak samo smaczna, rozpływająca się w ustach, jak mleczna, ale bez dodatku tradycyjnego mleka. I ponownie – zrobiliśmy to! Produkty naszej nowej marki bio&eco – Las Vegan’s – na przełomie września i października 2021 trafiły do sprzedaży i podbijają serca wegan, wegetarian, fleksitarian, osób dbających o zdrowe żywienie i wszystkich miłośników czekoladowych słodyczy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSG: Od kilku dni służby białoruskie stosują nową metodę
Następny artykułBędą inwestować w oświatę i drogi, budżet rekordowy