— Pasta Bulgogi 50 g House of Asia
Bulgogi, czyli koreańska wołowina z grilla, składa się z cienkich, delikatnych pasków wołowiny marynowanych w aromatycznej, średnio pikantnej paście. Tradycyjnie serwowana z liśćmi sałaty, białym ryżem, pikantną pastą gochujang oraz kimchi. Dzięki tej paście w prosty sposób przygotujesz to koreańskie danie oraz nadasz innym potrawom wyjątkowego smaku i aromatu. Zamiast wołowiny możesz użyć ulubionych mięs, owoców morza oraz tofu.
— Pasta miodowo-czosnkowa 50 g House of Asia
Słodycz miodu i wyrazisty smak czosnku stanowią doskonałą bazę marynat i sosów do mięs. Pasta nie zawiera konserwantów, wzmacniaczy smaku i sztucznych zagęstników. Zawiera tylko naturalne składniki – sos sojowy, pastę pomidorową, czosnek oraz miód. Jest odpowiednia dla wegan i wegetarian.
— Pasta Butter chicken 50 g House of Asia
Pasta Butter Chicken to niezwykle bogaty, intensywny w smaku i kremowy sos na bazie pomidorów z dodatkiem soku z tamarynda, imbiru, czosnku, liści kolendry i starannie wyselekcjonowanych indyjskich przypraw. Pozwala w kilka chwil przygotować jedno z najpopularniejszych indyjskich dań Butter Chicken. Atutem pasty jest czysty skład, bez zbędnych dodatków. Sprawdzi się idealnie jako szybki, orientalny posiłek dla dwóch osób.
— Pasta do zupy Pho 50 g House of Asia
Zupa Pho to tradycyjna wietnamska zupa, jedno z najbardziej popularnych dań kuchni azjatyckiej w całej Europie. Jej główne składniki to bulion, makaron ryżowy, mięso lub warzywa i dodatki w postaci między innymi świeżych ziół. Zupa stanowi pełnowartościowe danie, a dzięki paście przygotujesz ją w prosty i szybki sposób w domowym zaciszu. W ofercie House of Asia znajdziesz również Makaron do pho.
— Pasta Laksa 50 g House of Asia
Pikantna pasta z dodatkiem rozgrzewającego galangalu, orzeźwiającej trawy cytrynowej i aromatycznych przypraw, dzięki której przygotuj jesz malezyjską zupę Laksa z dodatkiem mięsa lub owoców morza, grubego makaronu ryżowego oraz mleczka kokosowego. Równie świetnie sprawdzi się jako średnio pikantna przyprawa do dań smażonych, zarówno mięsnych jak i wegetariańskich.
— Pasta Kung Pao 50 g House of Asia
Pasta Kung Pao to niezastąpiony składnik dania o tej samej nazwie. Wystarczy dodać ryż, kurczaka lub tofu oraz chrupiące orzeszki ziemne, a ten syczuański, wyrazisty i lekko pikantny przysmak będzie gotowy już w 15 minut.
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS