A A+ A++

— Pasta Bulgogi 50 g House of Asia
Bulgogi, czyli koreańska wołowina z grilla, składa się z cienkich, delikatnych pasków wołowiny marynowanych w aromatycznej, średnio pikantnej paście. Tradycyjnie serwowana z liśćmi sałaty, białym ryżem, pikantną pastą gochujang oraz kimchi. Dzięki tej paście w prosty sposób przygotujesz to koreańskie danie oraz nadasz innym potrawom wyjątkowego smaku i aromatu. Zamiast wołowiny możesz użyć ulubionych mięs, owoców morza oraz tofu.

— Pasta miodowo-czosnkowa 50 g House of Asia

Słodycz miodu i wyrazisty smak czosnku stanowią doskonałą bazę marynat i sosów do mięs. Pasta nie zawiera konserwantów, wzmacniaczy smaku i sztucznych zagęstników. Zawiera tylko naturalne składniki – sos sojowy, pastę pomidorową, czosnek oraz miód. Jest odpowiednia dla wegan i wegetarian.

— Pasta Butter chicken 50 g House of Asia
Pasta Butter Chicken to niezwykle bogaty, intensywny w smaku i kremowy sos na bazie pomidorów z dodatkiem soku z tamarynda, imbiru, czosnku, liści kolendry i starannie wyselekcjonowanych indyjskich przypraw. Pozwala w kilka chwil przygotować jedno z najpopularniejszych indyjskich dań Butter Chicken. Atutem pasty jest czysty skład, bez zbędnych dodatków. Sprawdzi się idealnie jako szybki, orientalny posiłek dla dwóch osób.

— Pasta do zupy Pho 50 g House of Asia
Zupa Pho to tradycyjna wietnamska zupa, jedno z najbardziej popularnych dań kuchni azjatyckiej w całej Europie. Jej główne składniki to bulion, makaron ryżowy, mięso lub warzywa i dodatki w postaci między innymi świeżych ziół. Zupa stanowi pełnowartościowe danie, a dzięki paście przygotujesz ją w prosty i szybki sposób w domowym zaciszu. W ofercie House of Asia znajdziesz również Makaron do pho.

— Pasta Laksa 50 g House of Asia

Pikantna pasta z dodatkiem rozgrzewającego galangalu, orzeźwiającej trawy cytrynowej i aromatycznych przypraw, dzięki której przygotuj jesz malezyjską zupę Laksa z dodatkiem mięsa lub owoców morza, grubego makaronu ryżowego oraz mleczka kokosowego. Równie świetnie sprawdzi się jako średnio pikantna przyprawa do dań smażonych, zarówno mięsnych jak i wegetariańskich.

— Pasta Kung Pao 50 g House of Asia
Pasta Kung Pao to niezastąpiony składnik dania o tej samej nazwie. Wystarczy dodać ryż, kurczaka lub tofu oraz chrupiące orzeszki ziemne, a ten syczuański, wyrazisty i lekko pikantny przysmak będzie gotowy już w 15 minut.

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPoznajemy potrzeby i oczekiwania mieszkańców metropolii warszawskiej – ankieterzy rozpoczynają badania terenowe
Następny artykułŚwiatło ukryte w mroku. Niezwykła historia adresu Tatarska 3 w Przemyślu