A A+ A++

Autorzy nowej pracy opublikowanej na łamach pisma „Neurology” przyjrzeli się diecie i innym elementom stylu życia oraz pamięci prawie tysiąca wolnych od demencji ochotników w wieku średnio 81.

Według wyników z pomocą diety, a konkretnie związków zwanych flawonolami prawdopodobnie można istotnie wpłynąć na pracę pamięci.

czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułChorzów: Rodzinna drukarnia fałszywych pieniędzy. Kserowane banknoty wydawali w pobliskich sklepach
Następny artykułPLW – prośba o zgłaszanie przypadków martwych dzikich zwierząt