Raj dla miłośników wołowiny – najlepsze soczyste steki w Warszawie
Jednym z głównych specjałów Reiny jest wołowina. Mięso jest sezonowane na sucho w restauracji przez okres 60 dni. Po odpowiednim przygotowaniu przez szefów kuchni, mięso grillowane jest na grillu z węglem drzewnym. Następnie nabiera niepowtarzalnego smaku w światowej klasy piecu Josper. Pozwala to uzyskać niepowtarzalny aromat i rozpieszcza kubki smakowe gości. W menu znajdziesz m.in. soczyste steki (serwowane na gorącym talerzu), polędwice, jagnięcinę, a także starannie dobrane dodatki i sosy. Możesz dodać blichtru swojemu daniu i skusić się na złote steki, pokryte 24 karatowym złotem!
Poczuj wakacyjny klimat z owocami morza! Poznaj specjalność Reiny
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS