A A+ A++

Raj dla miłośników wołowiny – najlepsze soczyste steki w Warszawie

Jednym z głównych specjałów Reiny jest wołowina. Mięso jest sezonowane na sucho w restauracji przez okres 60 dni. Po odpowiednim przygotowaniu przez szefów kuchni, mięso grillowane jest na grillu z węglem drzewnym. Następnie nabiera niepowtarzalnego smaku w światowej klasy piecu Josper. Pozwala to uzyskać niepowtarzalny aromat i rozpieszcza kubki smakowe gości. W menu znajdziesz m.in. soczyste steki (serwowane na gorącym talerzu), polędwice, jagnięcinę, a także starannie dobrane dodatki i sosy. Możesz dodać blichtru swojemu daniu i skusić się na złote steki, pokryte 24 karatowym złotem!

Poczuj wakacyjny klimat z owocami morza! Poznaj specjalność Reiny

czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułHistoria partyzantów Cisa. Premiera filmu 'Pałac'
Następny artykułKierowca Citroena Ami chciał się poczuć jak zawodnik F1. Skończyło się jak zwykle