A A+ A++

Co prawda ze względów pogodowych sezon grillowy na zewnątrz jest już zakończony, ale jeśli przyjdzie nam ochota na szaszłyka to od czego są piekarniki? 🙂 Dziś zaserwuję troszkę inny przepis do którego wykorzystam Lio Shake szpinakowy, który nada szaszłykom niepowtarzalnej zielonej barwy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPrezydent Ukrainy: nie mam zamiaru ingerować w wybory w USA
Następny artykułAtak Turcji na Kurdów w Syrii. Donald Trump negocjatorem?