A A+ A++

Magda Gessler na kuchni zna się jak mało kto. Przepisy sygnowane nazwiskiem słynnej restauratorki biją rekordy popularności. Nic dziwnego, zawsze wychodzą. Tym razem Magda Gessler zdradziła jak gotuje kremową zupę pieczarkową. Kluczem do sukcesu jest przygotowanie esencjonalnego bulionu, w którym nie może zabraknąć dużej ilości… pietruszek. Gwiazda kuchni radzi również, by nie obierać pieczarek.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułUchwała Nr XXIX/234/2021 Rady Gminy Zduńska Wola z dnia 25 lutego 2021 r. w sprawie ustalenia dopłaty dla 3 grupy taryfowej odbiorców do zużytej wody
Następny artykułUrzędnicy dali zielone światło dla budowy nowej gorzelni w Lublinie