A A+ A++

Nie ma nic prostszego niż siekane kotlety. Klasycznie przygotowuje się je z piersi kurczaka z dodatkiem żółtego sera, majonezu i pieczarek. Nasza czytelniczka proponuje nieco inną wersję z młodą kapustą. Wypróbujecie? Przepis dostaliśmy od autorki bloga “Kulinarna chwila” na dziejesiewp.pl.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułJuż u 18 weselników wykryto koronawirusa.”Dajcie spokój państwu młodym. Goście przyszli z objawami!”
Następny artykułPolacy rzucili się po gotówkę [Wykres dnia]