A A+ A++

Najlepsze akcesoria to takie, które rozwiązują najczęściej spotykane problemy. Nawet jeśli są to błahe dramaty, jak np. kapiący sos z łyżki, którą mieszasz w garnku, to jeśli zdarzają się często, potrafią utrudnić życie i odebrać radość z przebywania w kuchni. Zgodzicie się? Dlatego właśnie przegląd kuchennych akcesoriów zaczynamy od gadżetów, które tylko pozornie mogą wydawać się niepotrzebne. Na pierwszy ogień stalowe mydełko do neutralizowania zapachów. Przyda się po obieraniu i siekaniu czosnku, kiedy zapach wgryza się w skórę i nawet myjąc kilkakrotnie ręce, nie jesteśmy w stanie się go pozbyć. Stalowego mydełka używamy tak samo, jak tradycyjnego mydła-wcieramy je w dłonie pod bieżącą wodą. Tyle wystarczy, by pozbyć się zapachu czosnku, cebuli, czy ryby. Mydełko jest wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (podobnie jak mydelniczka, która jest w zestawie) i co ważne, można je myć w zmywarce.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułO języku i kulturze, które łączą
Następny artykułKlauni bez granic zapraszają do Hugonówki / Клоуни без кордонів запрошують до Гугонівки