A A+ A++

Spence należy do grupy badaczy, którzy starają się odkryć związek pomiędzy naszymi zmysłami a tym jak jemy. Oprócz jedzenia z otwartymi ustami jest on też zwolennikiem jedzenia rękami. “Poczucie gładkiej skóry jabłka pod naszymi palcami, zanim jeszcze się w nie wgryziemy, sprawia, że wraz z naszym pierwszym kęsem, bardziej docenimy jego soczystość, słodycz i chrupkość” – tłumaczy Spence.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZamknięte kąpieliska w Sopocie i Gdyni
Następny artykułPijany 63-latek spowodował kolizję przy ul. Powstańców Śląskich