A A+ A++

Podziel się na Facebooku

Tweet (Ćwierkaj) na Twitterze

Jest żoną (od 10 lat) i mamą 5 letniego Antosia. Rodzina jest dla niej najważniejsza. – Najwięcej radości daje mi mój syn i spędzanie wspólnie wolnego czasu – mówi. Pupilem rodziny jest świnka morska (rozetka) o uroczym imieniu TinTin.

Ulubionym filmem Agnieszki jest „Czekolada” z Juliette Binoche. –  – Zawodowo chciałabym wykonać super projekt domu/osiedla – mówi Agnieszka. – Chciałabym również aby nasza mała społeczność Lokalnego Rolnika.pl powiększała się, aby jak najwięcej ludzi mogło kupować żywność bez chemii i polepszaczy smaku. Życzyłabym sobie aby świadomość ludzi wzrastała na temat ekologii, zrównoważonego rozwoju oraz zero waste aby zadbali o to czego używają oraz co jedzą . Bo tak naprawdę niewiele potrzeba, aby zadbać o przyszłość naszej planety by mogły korzystać z niej przyszłe pokolenia.

Chciałabym pojechać do Włoch, odwiedzić Rzym oraz pojechać na American Trip (moje marzenie). Wiele miejsc lubię, ale najczęściej wracamy w góry a dokładnie na Czantorię, bo jest blisko ale miejscem do ładowania baterii ją Bieszczady (jeżdżę tam od 20 lat nawet nie wiem kiedy to zleciało).

Agnieszka nie ogląda telewizji i nie lubi polityki. Zachwycają ją proste rozwiązania – prostota i minimalizm. W życiu Agnieszka kieruje się najczęściej zdrowym rozsądkiem, ale intuicja również dobrze podpowiada – dodaje. – Nauczyłam się mieć dystans do siebie.

Najistotniejsze jest dla Agnieszki to, by zadbać o najbliższych, wspierając lokalne biznesy oraz lokalnych wytwórców czy rolników.

Agnieszka ma słabość do szminek i kapeluszy. Jej ulubionym stylem w modzie jest retro. Irytuje ją krótkowzroczność i zatrzymywanie się na czubku swojego nosa. – Oczekuję od życia i od siebie osiągnięcia sukcesu zawodowego w każdym wymiarze – mówi – ale życzę tego każdej osobie. W życiu kieruję się sercem oraz zasadami zero waste. Chciałbym mieć magiczną różdżkę, a czasem czapkę niewidkę. Chciałabym się rozwijać, być liderem. Bardzo lubię gotować oraz piec, sprawia mi to dużą przyjemność oraz odpręża. W kuchni często improwizuję, lubię modyfikować przepisy pod rodzinne podniebienia.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTa jesień wyzwala w nas najgorsze lęki. „Wiele osób jest w psychicznej rozsypce”
Następny artykułREGION: Brak wolnej karetki. Strażacy i LPR udzielili pomocy!