A A+ A++

Podpałka w płynie jest bardzo prosta w zastosowaniu. Wystarczy tylko podlać węgiel i odczekać kwadrans, żeby przystąpić do grilowania potraw. Podpałkę stałą należy ułożyć w palenisku. Choć wymaga nieco więcej czasu, to jest to zdecydowanie zdrowszy wariant. Niezależnie od tego, którą formę wybierzesz korzystaj z niej tylko podczas rozpalania, nigdy gdy na górze jest mięso. Ważne jest również, żeby poczekać aż całość podpałki się wypali. Dzięki temu w dymie nie będzie nieprzyjemnego zapachu.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTrwa konkurs „Nasz zabytek”
Następny artykułMuszla Koncertowa imienia Romualda Lipko