A A+ A++

Rządowa decyzja o możliwości otwarcia od 18 maja restauracji i hoteli jest zbawienna dla właścicieli tych obiektów.

W hotelu Rozdroże w Nieborowie w maju rozpoczęło się weekendowe grillowanie. Przy pracy szef kuchni Grzegorz Borcuch.
Fot. Hotel Rozdroże Nieborów

W najnowszym numerze Nowego Łowiczanina przeczytasz obszerny artykuł o ich oczekiwaniach i obawach, jakimi dzielili się z nami w ostatnich dniach przymusowego postoju.
Nie zawsze i nie dla każdej placówki był on całkowity, niemniej utrudnienia były ogromne. O tym wszystkim opowiadają ciekawie i z nadzieją.

Tekst przeczytasz w wydaniu papierowym NŁ i w jego wersji cyfrowej.

Wchodzimy w II etap znoszenia obostrzeń. Co się zmienia?

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMasz 30 lat? Zgłoś się!
Następny artykułFacebook kupił GIPHY. Po co wydał tak duże pieniądze i co to oznacza dla nas?