Rządowa decyzja o możliwości otwarcia od 18 maja restauracji i hoteli jest zbawienna dla właścicieli tych obiektów.
W hotelu Rozdroże w Nieborowie w maju rozpoczęło się weekendowe grillowanie. Przy pracy szef kuchni Grzegorz Borcuch.
Fot. Hotel Rozdroże Nieborów
W najnowszym numerze Nowego Łowiczanina przeczytasz obszerny artykuł o ich oczekiwaniach i obawach, jakimi dzielili się z nami w ostatnich dniach przymusowego postoju.
Nie zawsze i nie dla każdej placówki był on całkowity, niemniej utrudnienia były ogromne. O tym wszystkim opowiadają ciekawie i z nadzieją.
Tekst przeczytasz w wydaniu papierowym NŁ i w jego wersji cyfrowej.
Wchodzimy w II etap znoszenia obostrzeń. Co się zmienia?
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS