A A+ A++

Paella jest ulubionym daniem Hiszpanów, niezwykle aromatyczna, sycąca, pełna różnorakich smaków. Z reguły serwowana, jako danie główne, stanowi prawdziwą ucztę dla podniebienia, dlatego warto przyrządzić ją również w polskiej kuchni. Sprawdźcie, jak łatwo przygotować tradycyjną hiszpańską paellę.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBitwa regionów w Gilowicach
Następny artykułWłamania i rabunki na Złotych Łanach. Mieszkańcy zaniepokojeni