A A+ A++

Jak w prosty sposób przemycić
do naszego menu sezonowe warzywa? Wystarczy, że skorzystamy z przepisu na
szybką, a jednocześnie wykwintną sałatkę ze skarbami natury. 



A tych jesienią na
szczęście nie brakuje. Łódeczki z dyni w zestawieniu z jarmużem, serem feta i
kwaskowatą żurawiną sprawią, że sałatka będzie prawdziwą ucztą dla zmysłów.

Przepis na sałatkę z pieczoną dynią, jarmużem i serem feta dziś u nas: http://czest.info/kulinaria

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł“Akcja Relacja”. Cykl filmów dla małżonków o tym, jak kochać lepiej
Następny artykułStarostwo Powiatowe czynne w sobotę