A A+ A++

Jakość powietrza w Polsce należy do najgorszych w Europie. Drobne zmiany w jadłospisie mogą zmniejszyć niebezpieczeństwo jakie niesie ze sobą smog i zapobiec powstawaniu wolnych rodników w organizmie.


 Jak odżywiać się aby ochronić swoje zdrowie i zmniejszyć negatywne skutki smogu na nasze zdrowie dziś podpowiada dietetyk:

https://czest.info/kulinaria
Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZagraniczni turyści w sezonie letnim wydali w Portugalii o 82 proc. więcej niż w 2021 r.
Następny artykułPierwsze nagrania z rosyjskimi poborowymi. „Dokąd idziemy? Dokąd? Cholera wie!”