A A+ A++

Cukinia z sezamem i parmezanem świetnie smakuje, jest chrupiąca i soczysta w środku. Pieczenie w piekarniku ma dwie zalety: cukinia pochłania znacznie mniejszą ilość oleju i nie trzeba czyścić kuchenki opryskanej olejem, co jest nieodłączną częścią smażenia.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWspółpraca ZS im. Skłodowskiej-Curie z WSBiP
Następny artykułKoronawirus w Wielkiej Brytanii. Pierwsza doba bez zgonu od początku pandemii