A A+ A++

Chrupiące ogórki konserwowe można przygotować samodzielnie z niewielkich, dokładnie umytych ogórków gruntowych. Na dnie czystych i wyparzonych słoików układa się takie przyprawy i zioła, jak koperek, gorczyca, ząbki czosnku, korzeń chrzanu, liście laurowe, jałowiec czy ziele angielskie.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułO Kresach, historii i motocyklach. Wywiad w Radiu Impuls
Następny artykułPoniedziałek z Defence24.pl: Tureckie F-16 wesprą Hiszpanię w misji Baltic Air Policing; Kolejni terytorialsi 16 DBOT; Abramsy wzmocnią bezpieczeństwo Polski