A A+ A++

Tradycyjne banoffee to pyszne ciasto bez pieczenia − na kruchym spodzie, przekładane bananami i masą karmelową, udekorowane bitą śmietaną. Proponuję inną odsłonę tego popularnego wypieku – w formie deseru w słoiku. Prosty w wykonaniu kruchy spód z płatków owsianych i pasty orzechowej doda energii, banany nadadzą deserowi słodki smak, a karmel i ricotta sprawią, że na długo ugasimy pragnienie na słodkie.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWielka Gala Sportowa. Uhonorowano najlepszych tyskich sportowców w 2020 roku
Następny artykułE-commerce okiem przedsiębiorców