A A+ A++

Adele została bohaterką zarówno amerykańskiego, jak i brytyjskiego, listopadowego wydania “Vogue’a”. W krótkim wideo dla jednej z edycji podjęła się wyzwania, które polegało na odgadywaniu smaku tradycyjnych potraw. Przy okazji wokalistka wyznała, jak wygląda aktualnie jej dieta. Jak się okazuje, jest ona fanką smażonego bekonu, ale nie lubi gotowanych jajek, które kojarzą jej się z czasami, kiedy pracowała jako kelnerka.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSteve Bruce nie jest już trenerem piłkarzy Newcastle United
Następny artykułSolans zamiast Huttunena