A A+ A++

Trudno znaleźć kogoś, kto nie lubiłby zupy pomidorowej. Najczęściej przygotowujemy ją na bazie niedzielnego rosołu i podajemy z makaronem lub ryżem. Warto jednak od czasu do czasu odejść od kulinarnej klasyki. Tym razem proponujemy kremową zupę ze świeżych pomidorów z dużą ilością zielonej pietruszki i wołowymi klopsikami. Pycha!

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBezpieczne Boże Ciało, bezpieczny weekend
Następny artykułPowiatowy Urząd Pracy w Wołominie wypłaca kolejne środki w ramach Tarczy Antykryzysowej