A A+ A++

Zupa pieczarkowa to klasyka gatunku – w polskich domach jada się ją z makaronem lub pokrojonymi w kostkę ziemniakami, a niekiedy w postaci zupy kremu z grzankami z chleba. Jednak niezależnie od dodatków, prym w niej wiodą pieczarki – jędrne, soczyste i koniecznie rumiane. W tej wersji dominuje smak duszonych na maśle warzyw i grzybów. Czy może być coś pyszniejszego od takiego połączenia?

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNowe miejsca dla chorych na Covid-19 w Szpitalu Wojewódzkim
Następny artykułBank Pocztowy wprowadził Blika