A A+ A++

Rozgrzać olej na głębokiej patelni, następnie wrzucić cebulę, czosnek zeszklić. Dodać pozostałe warzywa i chwilę poddusić. Dodać mięso smażyć razem z warzywami, aż mięso zbrązowieje. Przełożyć całość do garnka, dolewać stopniowo rosół warzywny, dodać koncentrat pomidorowy oraz kukurydzę. Gotować około 30 minut na wolnym ogniu. Na koniec doprawić przyprawami według własnego uznania, dodać sól, pieprz i paprykę. Zupę można podawać z podpieczoną bagietką czy bułką wieloziarnistą.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKORONAWIRUS. Kolejne przypadki zarażeń w całym, kraju, w tym m.in. w Tychach. Zabrze na razie broni się przed zarazą
Następny artykułWydział Komunikacji , Transportu i Dróg – Informacja