A A+ A++

Na wigilijnym stole nie może zabraknąć postnej zupy. Obok barszczu na zakwasi z uszkami, najpopularniejszą wigilijna zupą jest grzybowa. Tradycyjnie przygotowywało ją się z grzybów suszonych, których nigdy w żadnym polskim domu nie brakowało. Dziś można zrobić ją także ze świeżych, mrożonych grzybów. Jednak wersja tradycyjna jest najsmaczniejsza.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł‚‚Szprychy” na mecie
Następny artykułCichy zabójca zaatakował 13-latkę. “Wzorowa postawa rodziców”