A A+ A++

Orzechy włoskie z pewnością mają wielu fanów. Czasem jednak zdarza się, że kupimy ich znacznie więcej, niż jesteśmy w stanie zjeść. Jest na to jednak pewne rozwiązanie, za które później sobie podziękujemy. Wystarczy bowiem, że nadprogramowe orzechy zalejemy łupiny wrzątkiem. Później gotujemy je przez kolejnych 20 minut, aż woda zacznie wrzeć. Po tym, jak napar się ostudzi, przelewamy orzechową wodę do butelki. Właśnie przygotowaliśmy sobie świetną odżywkę do włosów, którą należy stosować po każdym myciu głowy. W ten sposób wzmocnimy włosowe cebulki, a także wydobędziemy z pasm miedziane refleksy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKevin Spacey charged with seven more sexual offenses in the UK
Następny artykułPolicjanci proszą o pomoc w odnalezieniu seniora