A A+ A++

Wrzesień to czas, w którym wiele osób zaczyna uzupełniać zapasy na zimę. Gdy temperatura za oknem nie rozpieszcza, dobrze jest sięgnąć po domowe dżemy i konfitury, przywołujące wspomnienie lata. Przetwory należy jednak wykonywać z troską o najdrobniejszy szczegół – tylko wówczas możemy mieć pewność, że zostały dobrze zakonserwowane i się nie popsuły. O głównych zasadach przyrządzania zapasów przypomina Główny Inspektorat Sanitarny.

Polacy kochają przetwory – zarówno te słodkie,  jak i słone. Domowe dżemy, powidła i soki, ale również marynowane papryki, cuki … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNowe kary dla drogowych recydywistów. Ekspert: Widać, że to na ludzi działa
Następny artykułIgnacy Iskra