A A+ A++

Kulki mozzarelli (ok. 200 g) odsączamy, rwiemy na mniejsze kawałki, po czym przekładamy do rondelka, zalewamy śmietaną 30-procentową (500 ml) i podgrzewamy na małym ogniu, aż do rozpuszczenia. Studzimy, po czym umieszczamy w lodówce na 2-3 godziny. Dodajemy ubite żółtko, miksujemy, a następnie dodajemy drobno pokrojone pomidory suszone (6-8 sztuk) oraz posiekany szczypiorek. Mieszamy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł120 km/h w Kościerzycach. Kierowca stracił prawo jazdy na 3 miesiące
Następny artykuł„Niezapominajka” będzie nie do poznania. Wkrótce ruszy termomodernizacja przedszkola