A A+ A++

Jedzenie skórek od jabłek daje wiele korzyści zdrowotnych. Stanowią one m.in. źródło błonnika (wspomagającego trawienie i zapobiegającego zaparciom), antyoksydantów (takich jak kwercetyna, która pomaga w walce z wolnymi rodnikami) i witamin oraz minerałów (m.in. witaminy C, A, potasu).

czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułInformacja o godzinach otwarcia Zamku Krzyżackiego i Sali Wystawienniczej Całorocznej podczas Dni i Nocy Szczytna
Następny artykułDPS w Prószkowie oferuje krótkoterminową opiekę całodobową dla seniorów i niepełnosprawnych