Studiuję dietetykę kliniczną i postanowiłam wypróbować obecnie bardzo popularny trend, którego zwolennicy obiecują niesamowite wyniki w odchudzaniu — dietę jajeczną.
Mój plan diety różnił się nieco od oryginału. W oryginale śniadanie składało się z trzech gotowanych jajek i zielonej herbaty, a obiad — z trzech gotowanych jajek, jabłka i zielonej herbaty. Opcjonalna popołudniowa przekąska to jabłko, a kolacja: płatki owsiane i znowu zielona herbata.
Plan swojej diety zmodyfikowałam w następujący sposób: 2-3 posiłki dziennie, a każdy składał się z dwóch do trzech jajek, do tego zupa miso, owoce morza i ryby, warzywa, jagody i inne owoce oraz orzechy.
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS