A A+ A++

Studiuję dietetykę kliniczną i postanowiłam wypróbować obecnie bardzo popularny trend, którego zwolennicy obiecują niesamowite wyniki w odchudzaniu — dietę jajeczną.

Mój plan diety różnił się nieco od oryginału. W oryginale śniadanie składało się z trzech gotowanych jajek i zielonej herbaty, a obiad — z trzech gotowanych jajek, jabłka i zielonej herbaty. Opcjonalna popołudniowa przekąska to jabłko, a kolacja: płatki owsiane i znowu zielona herbata.

Plan swojej diety zmodyfikowałam w następujący sposób: 2-3 posiłki dziennie, a każdy składał się z dwóch do trzech jajek, do tego zupa miso, owoce morza i ryby, warzywa, jagody i inne owoce oraz orzechy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKonstrukcja wiaduktu już po odbiorze
Następny artykuł[SZKOLNE WIEŚCI] “Czy warto być ECO?”